PharmaRelations Sverige og Danmark certificeret Great Place To Work®

Vores organisationer i Sverige og Danmark er certificeret i henhold til Great Place to Work® international standard. Vi er nu godt på vej til at blive den mest spændende og bedste virksomhed til at arbejde i Nordic Life Science!


- Vi er glade for, og stolte over, at vi for anden gang er en GPTW-certificeret virksomhed i Sverige, og at Danmark er certificeret for første gang nu i 2020. Næste skridt er at certificere Norge og Finland. Den egentlige værdi der er for os i at bruge GPTW globale program er, at det hjælper os med at se mange nye områder for forbedringer. Det har givet os energi, og nu ønsker vi at forbedre os skridt for skridt. Vi ønsker at tiltrække de allerbedste konsulenter i branchen, og de ønsker til gengæld den mest interessante arbejdsplads og den bedste arbejdsgiver. Vi elsker udfordringer i PharmaRelations, og nu går vi mod at være det bedste sted at arbejde i Nordic Life Science!

Fredrik Anjou, adm. direktør for PharmaRelations

Hvad er Great Place to Work®, og hvordan kan du certificeres som GPTW?

Great Place to Work® er en global management konsulentvirksomhed baseret i USA med datterselskaber over hele verden. Hvert år udfører Great Place To Work® medarbejderundersøgelser af 11,5 millioner medarbejdere fra over 10.000 arbejdspladser i 90 lande. Modellen bag undersøgelsen er anerkendt i forskning i arbejdspladskultur og er baseret på 30 års undersøgelser af, hvad der udgør en god arbejdsplads.

Mange af os har set listerne over bedste virksomheder at arbejde for i Danmark, i Europa eller i verden. Forskning viser, at virksomheder med fremragende arbejdskulturer også er de bedste inden for andre områder såsom vækst, rentabilitet og innovation.

Great Place to Work® har den mission, at de ønsker at opbygge en bedre verden ved at hjælpe virksomheder til at blive en GPTW for alle.

Læs mere om GPTW